quilts in gramsbergen

Een top, een dikke tussenlaag van bijvoorbeeld fiberfill of hobs en een onderlaag. Deze lagen worden door middel van doorstikken aan elkaar vast gemaakt. Dit kan zowel machinaal als handmatig. De top is vaak een vorm van patchwork. Hiervoor worden katoenen stofjes gebruikt.

Anneke van Zuylen is lid van een quiltgroep die maandelijks bijeen komt. “Op deze manier stimuleer je elkaar en kom je op nieuwe ideeën”, aldus Anneke. Ze hoopt nog lange tijd met deze hobby door te gaan.

De expositie is te zien tijdens de openingstijden van de bibliotheek. Tijdens de expositieweken is Anneke op maandagmiddag van 14.00 – 15.00 uur in de bibliotheek aanwezig. Voor informatie op andere dagen kan een afspraak worden gemaakt 0524-562160. De getoonde quilts zijn te koop.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.