plette wint run2day cross in ommen

Met de zon in de strakblauwe lucht was het ideaal loopweer en het parcours was ondanks de regen van de voorgaande dagen niet te zwaar. de tijden waren dan ook weer uitstekend. Op de tien km was Andre Plette veruit de snelste in 33.16. Irene Kalter kwam als eerste dame over de finish in 38.41.

De vijf kilometer werd gewonnen door Melchior v.d. Pol in een tijd van 19.20. Ilse Pullen van ACO was iedereen bij de dames te snel af. Zij kwam over de streep in 21.18 Marije Dankelman en Danny Koppelman wonnen de 2.5 km. En op de 1.5 km waren Nomi Kramer en Brest van Kempen de winnaars.

Zaterdag 19 februari is alweer de laatste Run2Daycross van dit seizoen.Dan worden de prijzen van de competitie uitgereikt en zal bekend worden of het parcoursrecord is verbroken.

Meer informatie op www.acovanelderen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.