Home / archiefcentraal / pannen en bestek voor azerbeidzjan

pannen en bestek voor azerbeidzjan

Gooi oude pannen, gereedschap en het antieke bestek van oma niet weg. In Azerbeidjan krijgen ze een tweede leven. In het voorjaar stuurt stichting ORA in Nieuwleusen een container met hulpgoederen naar de voormalig Russische satellietstaat. Daar functioneren een viertal opleidingscentra voor kansarme jongeren. Er is een kookklas, een houtbewerkingsklas, en een naaiopleiding.

Voor de kookklas zoekt ORA pannen en bestek. Voor de andere klassen zijn welkom: handgereedschap, elektrische boormachine en verstekzaag, oven, magnetron, mixer en blender. De goederen moeten schoon en heel zijn, en goed werken. Heeft u een van deze goederen ongebruikt in de kast staan? U maakt de jongeren in Azerbeidzjan er blij mee.

U kunt van maandag t/m donderdag van 9-17 uur spullen brengen bij ORA – Westeinde 102 – Nieuwleusen. Heeft u een vraag? Bel tijdens kantooruren naar 0529-402 906 en vraag naar Tirza Keesmaat.

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.