optreden southern style in de zeven deugden

Kom allen genieten van de sfeer van “Roadhouse Blues / Rock” vlak aan Dalfsens eigen Mississippi; de Vecht!

Dit enthousiasme, de ongedwongen sfeer en het plezier in optreden, is iets wat de band kenmerkt en bij elk optreden weer terug is te vinden.

Ab Meijerink, Jan Wilvank, Frans Lenferink en Henri Grootenhuis zijn verantwoordelijk voor (bas-)gitaar, drums, cigarboxgitaar en zang. De mondharmonica wordt bespeeld door Dirk van Brink. De band heeft in haar 8-jarig bestaan al op heel veel verschillende podia; van café’s tot motorclubs, personeelsfeesten, festivals en op diverse radiozenders in de regio en ver daarbuiten opgetreden en heeft een heel unieke mix, met zorgvuldig gekozen en voor een breed publiek toegankelijke nummers als repertoire.

Southern Style heeft speciaal voor het optreden in Grand Café 1231 een aantal mooie sets samengesteld en zal die middag een mix van acoustisch en elektrisch spelen.

Op zondagmiddag 6 februari, treedt de Dalfser Blues – en Classicrock band Southern Style op in Brasserie de VII Deugden’s Grand Café 1231 in Dalfsen. De toegang is gratis en aanvang van het concert is 16:00 uur.

Brasserie de VII Deugden

Prinsenstraat 2

7721 AJ DALFSEN

www.dezevendeugden.nl of www.southernstyle.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.