Home / archiefcentraal / oliebollenstratentoernooi spannend en gezellig

oliebollenstratentoernooi spannend en gezellig

De deelnemers waren onderverdeeld in twee categorieën, reguliere teams en familieteams. Bij de eerste waren de Bierschuivers, waarachter zich Jongens A verschool, oppermachtig. Bij de families waren het de Kniepertjes, met de familie Gossink als harde kern, die de Appelflappen wisten te bedwingen in de spannende finale.

In de nieuwjaarstoespraak ging het bestuur in op de ontwikkelingen rond de vernieuwing van de sportvelden. Bestuurslid Tom Volkers onderstreepte nog eens het maatschappelijke belang van sportbeoefening –en dus ook hockey- in de gemeente Dalfsen. Hij gaf aan goede hoop te hebben dat de gezamenlijke sportverenigingen erin zouden slagen de gemeente ervan te overtuigen optimaal te investeren in het sportpark: “Goede sportfaciliteiten vormen immers een duurzame investering in de jeugd van Dalfsen, en dus in de toekomst.”

Goed gezellig werd het vervolgens tijdens de nieuwjaarsborrel, aangeboden door het bestuur van de club. Onder oliebollen en bubbeltjeswijn werd de nieuwjaarssfeer nog eens fijn opgeroepen.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.