nikx naar cafe de herberg

Niet dat continu in dezelfde samenstelling wordt gespeeld overigens, er wordt op het podium geregeld gewisseld, waardoor klank en beeld per nummer dag en nacht kunnenverschillen. Ongebreidelde enthousiasme in combinatie met een uitgebreide aanbod van nummers maakt een avondje Nikx! avondvullend. Aan pauzes doet de band niet.

Nikx! is door de jaren heen uitgegroeid tot een regionaal begrip op intieme, kleinschalige feesten, cafés en op motortreffens, maar tevens op grote tentfeesten en festivals. In het liedjesboek van Nikx! staan naast

nummers uit de jaren zeventig, ook recent en eigen werk.

Op vrijdag 28 januari komt de band haar kunstje doen in café de Herberg in de Brugstraat. Om 21.00 uur wordt voor het eerst afgetikt en de toegang is gratis. Voor meer informatie, check de websites www.nikx.nl en www.deherbergommen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.