Home / archiefcentraal / nikx naar cafe de herberg

nikx naar cafe de herberg

Niet dat continu in dezelfde samenstelling wordt gespeeld overigens, er wordt op het podium geregeld gewisseld, waardoor klank en beeld per nummer dag en nacht kunnenverschillen. Ongebreidelde enthousiasme in combinatie met een uitgebreide aanbod van nummers maakt een avondje Nikx! avondvullend. Aan pauzes doet de band niet.

Nikx! is door de jaren heen uitgegroeid tot een regionaal begrip op intieme, kleinschalige feesten, cafés en op motortreffens, maar tevens op grote tentfeesten en festivals. In het liedjesboek van Nikx! staan naast

nummers uit de jaren zeventig, ook recent en eigen werk.

Op vrijdag 28 januari komt de band haar kunstje doen in café de Herberg in de Brugstraat. Om 21.00 uur wordt voor het eerst afgetikt en de toegang is gratis. Voor meer informatie, check de websites www.nikx.nl en www.deherbergommen.nl

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.