Home / archiefcentraal / nieuwjaarsreceptie aco van elderen

nieuwjaarsreceptie aco van elderen

De nieuwjaarsreceptie van atletiekvereniging ACO van Elderen op dinsdag 4 januari werd druk bezocht.

Voorzitter Bernhard Kootstra nam het roerige jaar 2010 door, en kon melden dat de problematiek rond het energieverbruik achter de rug is. Verder blikte hij terug over een zeer succesvol 2010 , de groei van de vereniging , niet alleen in het aantal leden maar ook in de aktiviteiten,met name werd genoemd de prestatie van de vereniging in het algemeen.

Bijna 1200 inschrijvingen op 150 wedstrijden door het hele land, zowel op de baan als op de weg . 266 PR’s en 21 CR’s werden gescoord en in totaal 428 prijzen werden behaald , waarvan 90 op baanwedstrijden en 338 op weg en crosswedstrijden.

Ook werd gememoreerd aan de succesvolle organisatie van de diverse wedstrijden, zoals de vier crosslopen in de winter en de halve marathon, de schoolsportdag, de sportdag van de Boslustschool in het voorjaar en de clubkampioenschappen in oktober met vier verenigingen uit de regio. Momenteel draait er een “atletiekcursus” op de accommodatie, die door de Atletiekunie is uitverkoren vanwege de mogelijkheden van de baan.

Een vast onderdeel van de nieuwjaars bijeenkomst is de bekendmaking van de beste atlete en atleet van 2010 en wel voor de diverse groepen junioren , senioren en masters. Bovendien werd er ook een wisselbeker per categorie uitgereikt .

De prijswinnaars bij de junioren; Inga Bakker , Eva Gnodde , Jari Kouwen , Debbie Baltes , Lars Bakker ,Savanna Warmink, Ruben Soewarto en Gertin Roke.De meest opvallende prestaties kwamen van Inga Bakker die daardoor ook de wisselbeker won. Bij de senioren masters wonnen ; Ilse Pullen, Niek Linckens, Giny Dunnewind, Bernhard Kootstra en Yvonne Meier.

Vanwege haar ambities , motivatie en trainings- en prestatiedrang kreeg Giny Dunnewind een wisselbeker uitgereikt, en wel voor derde keer en mocht deze beker houden.

Lees ook

FC Ommen probleemloos langs BSVV

OMMEN – Een nadere kennismaking met BSVV werd de lokale voetballiefhebber onthouden. Geen toeschouwers bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.