negen podiumplaatsen voor stokvisdennen

Bij de meisjes B-pupillen werd Anke Breunis uit Oudleusen knap tweede van Overijssel, terwijl Anouk Alberts uit Dalfsen vierde werd. Bij de jongens B-pupillen zelfs twee tweede plaatsen; Mart Koggel uit Mariënheem voor Overijssel en Sven Tellegen uit Hattem voor Gelderland. Chantal Hendriks uit Lemele behaalde niet alleen een vierde plaats bij de seniorendames, maar stond ook op nummer één bij de dames junioren B.

Het Overijsselse podium van de senioren dames was zelfs geheel gevuld met Stokvisdennenschaatsters. Op één stond Kimberly van den Berg uit Nieuwleusen, op twee Sharon Hendriks uit Lemele en op drie Chantal van Marle uit Dalfsen. Thies Frankema viel helaas en raakte geblesseerd aan zijn enkel.

Bij de Gewestelijke Kampioenschappen Super Sprint (2 x 100 en 2 x 300 meter) eindigden beiden op één: Paulien Westerhof bij de dames senioren en Loes Adegeest bij de junioren-C. Beide rijdsters komen uit Dalfsen. Loes reed daarbij ook nog twee persoonlijke records en heeft nu op de 100 meter 11,86 seconden staan en op de 300 meter 28,22. Tessa Lucas, ook junior-C, werd zevende en reed een mooi pr van 29,26 op de 300 meter.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.