Home / archiefcentraal / nederlandse john cleese speelt in ommen

nederlandse john cleese speelt in ommen

Hij komt met een try-out ervan zaterdag 22 januari naar Theater Carrousel in Ommen, aanvang 20.15 uur. Carrousel is het enige theater in Oost-Nederland waar deze voorstelling te zien is.

In Het is hier een gekkenhuis! komt de cabaretier/acteur terecht in het psychiatrisch ziekenhuis Het Koekoeksnest. Hij is via internet verliefd geworden op een verpleegster en bedenkt een plan om de gesloten inrichting binnen te komen. Maar hij werkt zichzelf behoorlijk in de nesten…

Onno Innemee heeft een manier gevonden om zich te onderscheiden van zijn collega’s en heeft een geheel nieuw genre uitgevonden: een komische whodunit compleet met schuivende panelen, slaande deuren en verkleedpartijen. Naast dat ingenieuze decor vol deuren, is er een verrassend gebruik van video en komt er een bonte verzameling typetjes voorbij. Ze zorgen voor veel dwaze en komische situaties.

Cabaretier Jochem Myjer roemt zijn collega. Hij vond bijvoorbeeld diens vorige programma ‘de meest hilarische voorstelling die ik dit jaar gezien heb! Ik kan mij niet voorstellen dat er iemand bestaat die dit niet grappig vindt! Als je in dit grote cabaretaanbod nog iets kan maken wat totaal anders is dan de rest, mag je deze show als cabaretliefhebber gewoonweg niet missen!’.

Jacques J. d’Ancona noemt op zijn beurt Innemee de Nederlandse John Cleese. John Lanting diende de performer van advies. Lanting is nog breed in Nederland bekend om zijn Theater van de Lach.

www.onnoinnemee.nl.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.