Home / archiefcentraal / meester henk met pensioen

meester henk met pensioen

[b]“Meester Henk, Meester Henk, stond 4 dagen voor de klas.

in groep 8 en 7, stond hij les te geven,

Sommen, zinnen, lezen met plezier!”[/b]

Zo werd er gezongen door de kinderen van de Schakel en het Kleine Veer in Dalfsen, tijdens het afscheid van hun meester Henk. Na 42 dienstjaren geniet meester Henk Steenwijk per 1 januari 2011 van zijn pensioen. Afgelopen vrijdag 28 januari 2011 werd er door kinderen, ouders en collega’s afscheid van hem genomen.

Begeleidt door de kinderen van groep 7 en 8, fietste meester Henk ’s morgens in een gele trui als koploper van het peloton de Toer Deur Dalfsuh. Het peloton leverde meester Henk ’s morgens af op locatie De Schakel om daar afscheid te nemen van de groepen 1 t/m 4. ’s Middags genoot hij van een speciaal voor hem georganiseerd feest, met als thema “POST”. Alle kinderen van de groepen 5 t/m 8 kwamen verkleed op locatie het Kleine Veer. De een als postzegel, de ander als postzak, postbode en brievenbus. Een ieder passeerde het podium.

Aansluitend vond er een receptie plaats. Tijdens de receptie keken de collega’s terug en vooruit op hun tijd met Henk. Dit was ludiek verpakt in een lied en een “glazen bol” verhaal, dat eindigde met de woorden: “wat was dit toch een prachtig plekje om te werken.”

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Home / archiefcentraal / meester henk met pensioen

meester henk met pensioen

werd er gezongen door de kinderen van de Schakel en het Kleine Veer, tijdens het afscheid van hun meester Henk.

Na 42 dienstjaren geniet meester Henk Steenwijk per 1 januari van zijn pensioen. Op vrijdag 28 januari werd er door kinderen, ouders en collega’s afscheid van hem genomen. Begeleidt door de kinderen van groep 7 en 8, fietste meester Henk ’s morgens in een gele trui als koploper van het peloton de Toer Deur Dalfsuh.

Het peloton leverde meester Henk ’s morgens af op locatie De Schakel om daar afscheid te nemen van de groepen 1 tot en met 4. ’s Middags genoot hij van een speciaal voor hem georganiseerd feest, met als thema “POST”. Alle kinderen van de groepen 5 tot en met 8 kwamen verkleed op locatie het Kleine Veer. De een als postzegel, de ander als postzak, postbode en brievenbus. Een ieder passeerde het podium.

Aansluitend vond er een receptie plaats. Tijdens de receptie keken de collega’s terug en vooruit op hun tijd met Henk. Dit was ludiek verpakt in een lied en een “glazen bol” verhaal, dat eindigde met de woorden: “wat was dit toch een prachtig plekje om te werken.”

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.