Home / archiefcentraal / man aangehouden voor mishandeling

man aangehouden voor mishandeling

Een 49-jarige man uit de gemeente Hardenberg is gisteravond aangehouden voor mishandeling van een 13-jarige jongen uit de gemeente Hardenberg. De man had even daarvoor onenigheid gehad met een groep jongeren nadat ze meerdere malen bij zijn woning op de ramen hadden getikt en met steentjes tegen zijn ramen hadden gegooid.

De man kon één van de jongens pakken en sloeg hem vervolgens meerdere malen. De jongen heeft hieraan onder andere een pijnlijke neus overgehouden. De politie heeft de man aangehouden en voor nader verhoor overgebracht naar het politiebureau in Hardenberg. Er is aangifte gedaan van mishandeling.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.