Home / archiefcentraal / lichaam richard endeman vrijgegeven

lichaam richard endeman vrijgegeven

De ANWB zet via een internationale uitvaartonderneming de repatriëring in gang. Omdat de terugkeer naar Nederland gepaard gaat met wettelijke formaliteiten, waarbij het tempo van afhandelen bepaald wordt in het land van overlijden, is het nog onbekend hoeveel tijd dit in beslag neemt. Over de nare gebeurtenis tast de familie volledig in het duister. Het officiële politierapport geeft aan dat er nog geen ontwikkelingen zijn over de ware toedracht van het misdrijf. De ter plaatse aanwezige Nederlandse zakenpartners hebben, zeer geschokt door het gebeuren, vrijwillig meegewerkt aan het politieonderzoek. Omdat naast de telefoon van Endeman ook Filipijns geld en de koffer met kleding ontbreken lijkt het vooralsnog op een brute moord. De familie heeft vanwege de tragische omstandigheden gekozen voor een uitvaart in besloten kring.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.