Home / archiefcentraal / knallende kinderbubbels luiden nieuwe jaar in

knallende kinderbubbels luiden nieuwe jaar in

Een feestelijke, gezellige tafel met echte kinderbubbels en een lekkere versnapering zorgden voor een ontspannen sfeer bij de buitenschoolse opvang. Er werd getoost op het nieuwe jaar waarbij tussen de ouders en onze pedagogisch medewerkers een interessant maar vooral verrassend gesprek ontstond over de goede voornemens voor 2011.

Ontmoeting is één van waarden van Landstede Kinderopvang. Veel van de activiteiten staan dan ook in het teken staan van deze ontmoeting. We vinden het belangrijk om met de ouders in gesprek te zijn en blijven. De nieuwjaarsborrel was daar een succesvolle uitwerking van.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.