kinderworkshop een avontuur door je lichaam

De kinderen worden begeleid naar wie ze werkelijk zijn, door een avontuurlijke reis (met je gedachten door je eigen lichaam). De kinderen halen door begeleiding van een reisleider (docent) zelf alle antwoorden naar boven. Onderwerpen gaan over eigenwaarde, zelfvertrouwen. Maar ook om het vermogen aan te leren om nee te durven zeggen of er wordt door de kinderen zelf een onderwerp aangebracht.

De insteek is om kinderen te laten ervaren hoe ze bij hun eigen bron kunnen komen waar al hun zelfkennis zit om daar hun wijsheid en kracht uit te halen, je innerlijke kracht leren kennen, naar zichzelf luisteren. Deze techniek kunnen de kinderen zelf ook toepassen bij bijvoorbeeld twijfel of onzekerheid.

De kinderen mogen delen met de groep wat deze beleefd heeft, er moet niets. De avontuurlijke reis is op een simpele en inspirerende methode dus leuk voor kinderen, en er mag op een creatieve manier iets geuit worden, door bijv. een tekening.

De workshop is bedoeld voor kinderen vanaf 8 jaar tot einde basisschool leeftijd. De workshop bestaat uit 4 woensdagavonden van 18:30 -19:30 uur. Start op 16 februari 2011 met om de 14 dagen een les. De docent is Claudy Heerink

Informatie en opgave: info@kulturhuslemelerveld.nl, 0572-370306

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.