Home / archiefcentraal / kerkuillen kunnen komen

kerkuillen kunnen komen

Om precies te zijn één dag geleden stond er een oproep van Natuur en Milieu afdeling Vechtstreek voor plekken voor kerkuilnestkasten. Als we Han Bouman mogen geloven stond zijn telefoon dinsdagochtend roodgloeiend.

Om 12.00 uur had hij al 25 telefoontjes gekregen. “Er bellen zelfs mensen buiten de regio, zo’n drukte had ik niet verwacht. Maar ik ben blij dat er zoveel mensen bellen.” De oproep was in eerste instantiebedoeld voor mensen uit de regio Ommen, maar andere reacties zijn ook welkom. “Die verwijs ik dan naar de kerkuilengroep uit die regio.” Tenslotte is de afnemende populatie kerkuilen niet alleen een probleem in Ommen.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.