Home / archiefcentraal / junioren van dalfser stokvisdennen succesvol

junioren van dalfser stokvisdennen succesvol

Bij de C1-junioren (14 jaar) heeft Adegeest nu landelijk weer de beste seizoenstijd staan. Ook op de 500 meter reed ze een persoonlijk record, met 44,38, zodat ze vol optimisme uitkijkt naar de belangrijkste wedstrijden van het seizoen, zoals gewestelijke en Nederlandse kampioenschappen.

Bij de Jeugdbokaal in Thialf reed B-junior en marathonrijdster Chantal Hendriks uit Lemele een een nieuw pr op de 1000 meter in 1:30,98. Zus Sharon Hendriks schaatst op het natuurijs als A-junior steeds vaker haar rondjes mee bij de landelijke senioren. Bij de ronde van Duurswold in Steendam, over 48 km, eindigde ze als eerste niet landelijke rijdster op een 34ste plaats, dicht achter Lotte van Dieren die 31ste werd. René Ruitenberg werd hier 24ste over 102 km.

Lees ook

Resultaten Bos Bedden Loopgroep AG ’85

NIEUWLEUSEN – De lopers van Bos Bedden Loopgroep AG ’85 namen de afgelopen week weer …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.