Home / archiefcentraal / junioren stokvisdennen succesvol

junioren stokvisdennen succesvol

C-junioren Tessa Lucas en Loes Adegeest uit Dalfsen maakten afgelopen week met de selectie van Overijssel optimaal gebruik van het trainingskamp in Erfurt. Tessa reed tijdens de wedstrijd op deze mooie, volledig overdekte baan, een persoonlijk record op de 1500 meter in 2:20,28 en was daarmee 3 seconden sneller dan tot nu toe.

Loes reed nog sneller en stelde met 2:14,88 haar clubrecord al weer scherper. Bij de C1-junioren heeft zij nu landelijk weer de beste seizoenstijd staan. Ook op de 500 meter reed ze een persoonlijk record, met 44,38, zodat ze vol optimisme uitkijkt naar de belangrijkste wedstrijden van het seizoen, zoals gewestelijke en Nederlandse kampioenschappen.

Bij de Jeugdbokaal in Thialf reed B-junior en marathonrijdster Chantal Hendriks uit Lemele een een nieuw persoonlijk record op de 1000 meter in 1:30,98. Zus Sharon Hendriks schaatst op het natuurijs als A-junior steeds vaker haar rondjes mee bij de landelijke senioren. Bij de ronde van Duurswold in Steendam, over 48 kilometer eindigde ze zelfs als eerste niet landelijke rijdster op een 34ste plaats, dicht achter Lotte van Dieren die 31ste werd. René Ruitenberg werd hier 24ste over 102 kilometer.

Lees ook

Wim Frijling Brouwers’ Dalfsen Open tennistoernooi

DALFSEN – Vanaf afgelopen donderdag tot en met zondag werd bij DLTC Gerner in Dalfsen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.