Home / archiefcentraal / joyce van de berg wint kleurwedstrijd okk

joyce van de berg wint kleurwedstrijd okk

Gymnastiekvereniging OKK Ommen heeft in december 2010 een sinterklaas kleurwedstrijd gehouden. Het bestuur heeft uit alle inzendingen van gym en streetdance de mooiste kleurplaat gekozen. De prijswinnaar is Joyce van de Berg.

Maandag 10 januari heeft Astrid Koggel namens het bestuur van OKK tijdens de streetdance les samen met leidster Esmee Stoeten de prijs aan Joyce van de Berg uitgereikt. Joyce gaat volgens haar moeder Annemarie iedere maandag avond met veel plezier streetdancen bij OKK.

Op maandag en woensdagavond geven Esmee Stoeten, Cigdem Duran en Joni Hartog streetdance lessen in De Laarakkers voor alle leeftijden. De eerste drie lessen zijn gratis. Voor verder informatie: www.OKK-ommen.nl.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.