jeanet schukkert 25 jaar lid vorie vana

Jeanet werd geprezen voor haar inzet voor de vereniging en werd een spiegel met inscriptie en een prachtig boeket bloemen aangeboden door Vorie-Vana.

De Voorveghter was zowel vrijdag als zaterdagavond tot de nok gevuld met publiek dat de prestaties van de speelsters en spelers zeer wist te waarderen Het toneelstuk Graag U en meneer van Harm Dijkstra viel zeer goed in de smaak. Dit kwam zeker door het goede spel van de mensen van Vorie-Vana onder leiding van Chris Stuut.

Bertil Ribberink wist als bode Tiens Taselaar een gemeentebode neer te zetten die in menig gemeentehuis beslist geen gek figuur zou slaan. Maar niet hij alleen zorgde voor diverse lachwekkende momenten, ook Jeanet Schukkert als de schoonmaakster en Berend Jan Schuldink als de gemeentesecretaris en zeker Astrid Stuut als Tnie van de typekamer en Annieta Knol als overste Baksteen van het leger zorgden voor hilarisch momenten.

Jennie Kamp als burgemeester Brokkelmans en Hennie Snippe als de moeder van de bode en Michel Drent als gemeenteambtenaar zorgden voor het complete verhaal. Een bijzonder compliment gaat uit naar Aniek Schukkert die dit seizoen haar toneeldebuut maakt bij Vorie-Vana en dit in de rol van gemeentearbeider Joppie Jeuring op een geweldige manier deed. Met Aniek Schukkert en Renee Kamp de beide jongste leden kan Vorie-Vana de toekomst met een gerust hart te gemoed gaan.

Beide avonden was een staande ovatie van het publiek en bloemen de prachtige waardering voor dit toneelgezelschap. Aanstaande vrijdag 21 januari is Vorie-Vana nog zien in zaal Het Rode Hert in Dalfsen en zaterdag 12 februari in Ons Centrum in Vroomshoop.

Kaarten zijn aan de zaal verkrijgbaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.