Home / archiefcentraal / jan maat 50 jaar trouw lid ozc

jan maat 50 jaar trouw lid ozc

Jan Horstman en André Petter zijn gehuldigd voor hun 40 trouwe jaren bij de club. Verder werden René Veldman, Joost van Wijngaarden, Arjan Veurink, Diederik makkinga, Arjan Pot en Pascal Weteringe beloond voor de 25 jaren lidmaatschap.

Alle jubilarissen kregen een speldje opgespeld en werden er flinke bos bloemen uitgedeeld. De jubilarissen werden gehuldigd voor hun jarenlange lidmaatschap in zeer verschillende hoedanigheden. Hierbij valt te denken aan speler, elftalleider, trainer, mascotte, webmaster en lid van de Technische comissie.

Lees ook

Wim Frijling Brouwers’ Dalfsen Open tennistoernooi

DALFSEN – Vanaf afgelopen donderdag tot en met zondag werd bij DLTC Gerner in Dalfsen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.