Home / archiefcentraal / info ochtend stomadragers in ropcke zweers

info ochtend stomadragers in ropcke zweers

“Het is de bedoeling er een gezellige ochtend van te maken, waarbij we in groepjes allerlei praktische zaken bespreken.” Stomaverpleegkundigen Jozé Bernsen en Romana Vrugteveen willen de stomadragers met raad en daad bijstaan. Dit keer staat bewegen centraal. Een vertegenwoordiging van het team dat Onco-fit verzorgt in het ziekenhuis werkt mee aan deze ochtend. Onco-fit is een trainingsprogramma dat met name gericht is op mensen met vermoeidheidsklachten. Een goede methode om deze klachten te lijf te gaan is gedoseerd bewegen.

Tijdens de informatieve ochtend op 9 februari zal ook een vertegenwoordiger van de regionale Nederlandse Stoma Vereniging aanwezig zijn en is er uitleg over stoma- en ander medisch-specialistisch materiaal.

De ochtend duurt van 10.00 tot 11.30 uur en vindt plaats in vergaderzaal 13 in ’t Paviljoen bij het Röpcke-Zweers Ziekenhuis.

Aanmelding

Belangstellenden kunnen zich van tevoren aanmelden voor de bijeenkomst. Dit kan telefonisch: (0523) 27 68 18, per e-mail: stomapoli@sxb.nl of schriftelijk: Röpcke-Zweers Ziekenhuis, t.a.v. stomapoli, postbus 1, 7770 AA Hardenberg. De stomaverpleegkundigen zullen er dan voor zorgen, dat er voldoende koffie of thee klaarstaat.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.