Home / archiefcentraal / hockeytoernooi mhc dalfsen groeit uit haar jas

hockeytoernooi mhc dalfsen groeit uit haar jas

Half december was het toernooi reeds vol met de aangemelde teams. Dit heeft hen nu alvast doen besluiten het toernooi volgend jaar tweemaal te organiseren.

De gelukkigen die zondag wel hun krachten met elkaar konden meten, speelden hun wedstrijden vol vuur. De regionaal deelnemende teams kwamen uit Apeldoorn, Meppel, Zwolle en de thuisclub Dalfsen. De organisatie lag in handen van Margreet en Maria, beiden zijn bijzondere onmisbare schakels in het organiseren van het toernooi, al vijftien jaar druk met het reilen en zeilen van deze en andere evenementen van MHC Dalfsen.

Zaalhockey bleek een stuk sneller en intensiever te zijn dan buiten op het veld en dat was zichtbaar even wennen voor de deelnemers. De pupillen werden toegejuicht door ouders, grootouders, broers en zussen. Na drie wedstrijden per team konden de prijswinnaars rond de klok van 13 uur hun bekers in ontvangst nemen.

De winnaars in de categorie Meisjes eerstejaars op de eerste plek is gewonnen door ZMHC uit Zwolle, als tweede en derde HMC uit Dalfsen. In de categorie Meisjes tweedejaars is zowel de eerste als tweede plaats behaald door ZMHC en als derde zijn geëindigd de meisjes van MHV uit Meppel.

De winnaars in de categorie jongens eerstejaars heeft MHC Dalfsen de eerste plek behaald, ZMHC als tweede en AMHC uit Apeldoorn als derde. De jongens tweedejaars van MHV waren in deze categorie het sterkst, ZMHC moest zich tevreden stellen met een tweede plek en daar aansluitend AMHC op de derde plaats.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.