Home / archiefcentraal / het dak eraf met led zeppelin tribute

het dak eraf met led zeppelin tribute

Wie kent ze nog, de klassiekers: Black Dog, Whole lotta love, Stairway to heaven, Kashmir en Rock & Roll? In Nederland kan Andrew Pelt het beste de stem benaderen van Robert Plant. Elt was en is inmiddels weer actief als zanger van Sleeze Beeze. Met zijn Duitse vrienden vormt hij de band Physical Graffiti. Met deze band ben je verzekert van een hele avond dampende, stampende en schurende Led Zeppelin songs.

Zorg dat je dit niet mist, want je ging nog nooit zo lekker het nieuwe jaar in!

Kom op zaterdagavond naar De Lantaarn in Hellendoorn, de zaal gaat open om 20.30 uur. Om 21.00 uur gaat het dak eraf! De tickets zijn in de voorverkoop 10 euro en aan de kassa 12 euro. Er is een taxiservice.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.