halte dalen eindstation voor marienberg

Jammer, maar helaas. Over en sluiten, nu weer volle focus op de tweede seizoenshelft van de competitie.

Desondanks kan en mag Mariënberg terug kijken op een succesvolle deelname. Ruim tweehonderd supporters, onder andere in drie bussen, waren afgereisd naar het Drentse Dalen om de ploeg te ondersteunen. Dalen kleurde rood, het feest kon beginnen.

Echter bleek al snel dat Mariënberg het niet kon bolwerken in de voor hen onbekende sporthal. Zuidwolde profiteerde al meteen in de eerste wedstrijd en wist te winnen met 3-1. Dan is het duidelijk dat de tweede wedstrijd in winst dient om te zetten. Maar de studenten van Drienerlo uit Enschede waren een taaie tegenstander. Mariënberg geraakte niet verder dan 1-1. Voorzichtig kwam de boodschap al binnen dat de eerste plek niet tot de mogelijkheden behoorde ondermeer doordat Dalen en Zuidwolde wel haar duels wisten te winnen.

Tegen het beruchte Titan telde alleen de winst om eventueel nog kans te maken op de tweede plek en de tussenronde om alsnog de finale te halen. Kansen waren er genoeg de hele avond, alleen was de afwerking ver onder de maat. Paal en lat stonden ook meerdere malen succes in de weg en anders lag zo’n keepert wel dwars om het luidruchtige publiek van Mariënberg te laten juichen. Titan won met 2-1. Het laatste duel was daarom alleen voor de statistieken nog belangrijk. Dalen trok aan het langste eind, won met 4-2 en gaat als winnaar van de poule naar de finale in Angelslo.

Woensdag wordt de club dan ook veel succes toegewenst en ook Zuidwolde in de tussenronde. De zaalschoenen worden weer uitgetrokken ,de noppen worden weer aangedraaid en Mariënberg gaat weer lekker ballen op het groene en vorstvrije veld.