grote namen op 1e vecht gospel festival

Het Ontmoetingscentrum de Trefkoele in Dalfsen zal op zaterdag 23 april bol staan van de Gospel muziek. Op deze dag vindt voor de 1e keer het Vecht Gospel Festival plaats. De organisatie van dit evenement is in handen van het evenementenbureau Mastermind4you uit Oudleusen. Dit bureau heeft grote namen uit de Gospel wereld weten vast te leggen, zoals Gerald Troost, Newday en Rend Collective Experiment.

Vanaf 09.30 uur treden er de gehele dag 22 gospelkoren en –bands op, welke zullen strijden om de Vecht Gospel Award. De belangstelling voor deelname aan dit 1e Vecht Gospel Festival is zo enorm, dat op dit moment alle deelnemersplaatsen al vol geboekt zijn. Totaal 350 deelnemers zullen deze dag hun muzikale kwaliteiten laten horen. Tijdens het festival zullen verschillende bedrijven zich presenteren in de vorm van een markt en zal er een kinderplein zijn met optredens van Theater Operation Rescue.

Om 20.00 uur wordt het Festival afgesloten met een groots concert. Zo zullen er optredens zijn van Gerald Troost en band – altijd garant voor een spetterend optreden, Newday – een zeer talentvolle band uit Zwolle, Dance4Him – 2 topdansers uit Frankrijk en als hoogtepunt de uit Belfast afkomstige Ierse topformatie Rend Collectief Experiment. De optredens worden ondersteund door de enthousiaste presentator/spreker Janco Zijlstra.

De voorverkoop van toegangskaarten voor dit unieke concert is inmiddels gestart. Reserveren is vanaf nu al mogelijk via www.mastermind4you.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.