Home / archiefcentraal / goud voor dankelman pullen en dunnewind

goud voor dankelman pullen en dunnewind

Bij de meisjes-jeugd trokken twee ACO-selectieleden het hele veld uit elkaar op de 3000 meter. De 1ste drie plaatsen moesten worden verdeeld in de eindsprint . Marije Dankelman finishte als eerste in 15.44, derde werd Sanne Otten in 16.19.

Ilse Pullen bij de dames 6000 meter beheerste de gehele wedstrijd, zij kon in haar eigen tempo de wedstrijd ontspannen afmaken, haar 6000 meter legde zij af ondanks het zware parcours in een zeer rappe tijd van 25.15. Ook op de 6000m beheerste master Giny Dunnewind de gehele wedstrijd, ook zij kon haar eigen hoge tempo handhaven en zelfs in de laatste kilometer nog versnellen. Daardoor passeerde zij de finish in een 27.40, goed voor goud.

Meer info op www.acovanelderen.nl

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.