geslaagde benefietavond voor colombinehuis

De doelstelling van dit Welkomhuis is om gezinnen met chronisch, ernstig zieke kinderen tot 21 jaar, die om uiteenlopende redenen niet op vakantie kunnen, een plek te bieden waar zij kunnen genieten van een verzorgde vakantie. De grond is beschikbaar gesteld door directeur Nieuwenhuis van Villapark Eureka.

Om geld in te zamelen voor het nieuw te bouwen huis vond gisteravond in De Koperen Hoogte een benefietavond plaats. Zij hadden de zaal belangeloos beschikbaar gesteld voor deze avond. De organisatie had niemand minder dan Willibrord Frequin bereid gevonden om deze avond gastheer en presentator te zijn en dat hebben de aanwezigen geweten. Met flair presenteerde Willibrord de veiling en haalde hiermee bijna 5.000 euro op. Het meest spraakmakende veilingstuk was wel een cheque voor een medische check-up aangeboden door Prescan uit Hengelo. Het werd stil in de zaal toen een in het publiek aanwezige meneer vertelde hoe een medische check-up zijn leven heeft gered. Er werd dan ook flink op dit veilingitem geboden.

Bovenop de opbrengst van de veiling kwam een cheque van de Stichting Hulsbeek Open die door middel van het organiseren van een laagdrempelig golfevenement een bedrag van 5.000 euro bijeen gegolfd had.

De aanwezigen konden tijdens deze avond tevens genieten van een aantal Nederlandstalige artiesten zoals Gea en Lucas, Dorette Duurkoop en Arjan Venemann. Ook niemand minder dan pianist en zanger Aristakes gaf acte de presénce. De organisatie kan terugkijken op een zeer geslaagde avond.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.