Home / archiefcentraal / geslaagd droppingfeest bij sv dalfsen

geslaagd droppingfeest bij sv dalfsen

De twaalfkoppige organisatie had weer alles uit de kast gehaald om er een geslaagd spektakel van te maken, met dit keer als thema ‘Sjakenfeest’.

Geïnspireerd door onder andere de film ‘New Kids Turbo’ had menig deelnemer zich toepasselijk uitgedost. Zo was de volledige familie Flodder aanwezig en was het aandeel glimmende trainingspak voorzien van vlassnorretje opvallend groot.

Onderweg moesten de deelnemende teams een aantal toepasselijke opdrachten uitvoeren. Direct na de start moest van een opvallende sloopauto een tweetal banden gewisseld worden, even verderop gevolgd door een onderdeel bierproeven, wat niet meeviel. De bedoeling was om het goedkope ‘Aldi bier’ te onderscheiden van de Nederlandse topmerken. Er waren teams die het alcoholvrije bier nog niet van de alcoholbevattende variant konden onderscheiden.

Verderop was het onderdeel autoband werpen gevolgd door de ‘Mystery guest’, dit keer heel toepasselijk uitgevoerd door ‘Sjakie’ of te wel Raymond Meijer. Terug in de kantine werd de sfeer verhoogd door een topartiest uit het idyllische IJhorst. Door de menigte werd volop meegezongen en gedanst.

Omstreeks middernacht werden de winnaars bekend gemaakt, voor de derde keer op rij ging de ‘Nachtspiegel’ naar het team ‘De Schilderswijk’. Na de prijsuitreiking volgde nog een woordje namens het bestuur van SV Dalfsen. De organisatie werd hartelijk bedankt voor het vijf keer organiseren van de dropping. Als dank kregen de organisatoren een prettige kruik Soccerbitter uitgereikt. Volgend jaar wordt het stokje overgenomen door de groep Sjoerd Klarenbeek.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.