Home / archiefcentraal / foutieve aanslagbiljetten waterschapsbelasting

foutieve aanslagbiljetten waterschapsbelasting

Het betreft de aanslag voor de waterschapsbelasting zuiveringsheffing / verontreinigingsheffing en/of watersysteemheffing ingezetenen. De huishoudens en bedrijven waarvan bekend is dat zij een foutieve aanslag hebben ontvangen, zijn inmiddels per brief geïnformeerd. Momenteel worden de gegevens bestanden bij zowel Vitens als Lococensus en Tricijn extra geanalyseerd en wordt, indien nodig, actie ondernomen.

Lococensus en Tricijn heffen en innen belasting voor acht waterschappen: Vallei en Eem, Veluwe, Zuiderzeeland, Reest en Wieden, Regge en Dinkel, Rijn en IJssel, Velt en Vecht en Groot Salland. Hierbij liften zij deels mee op de nota van Vitens. Dit betekent dat een deel van de huishoudens en bedrijven, de kosten van de aanslag betalen via de nota van Vitens.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.