Home / archiefcentraal / formido dalfsen hoofdsponsor svd gymnastiek

formido dalfsen hoofdsponsor svd gymnastiek

“SVD Gymnastiek was een van de vele verenigingen die op deze oproepen reageerde. Het aantal verzoeken dat bij ons binnenstroomde was overweldigend. Na een selectieprocedure hebben wij besloten om ook SVD Gymnastiek te sponsoren; een mooie vereniging met een echte Dalfser historie, daar verbinden wij graag onze naam aan’, aldus Dennis Nijland.

Uiteraard is SVD Gymnastiek ontzettend blij dat de keus van Formido op hun vereniging is gevallen. Voorzitter Eva Salari: ‘Voor een gymnastiekvereniging is het moeilijk om sponsoren te vinden, omdat wij minder gelegenheid om ook daadwerkelijk reclame te maken dan bijvoorbeeld een voetbalvereniging. Toch zijn we gezamenlijk tot een plan gekomen om deze sponsoring succesvol te maken. Natuurlijk kunnen we het sponsorgeld heel goed gebruiken, dus wij zijn erg verheugd!”

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

DALFSEN – Het is voor alle clubs even afwachten hoe het programma er voor de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.