Home / archiefcentraal / een goed begin is gratis bij welkoop lemelerveld

een goed begin is gratis bij welkoop lemelerveld

Op www.beste-start.nl kunt u gratis een Verrassingspakket aanvragen. Hierin zitten allerlei informatie en producten die relevant zijn in het eerste levensjaar van het dier, zoals voeding, snacks, verzorgingsartikelen en speeltjes. Superleuk voor kids is o.a. een groeiboekje waarin de belangrijkste ontwikkelingen van het huisdier per maand staan beschreven. Inclusief weetjes, tips en doe-elementen. Zo leren ze precies wat een huisdier nodig heeft en op welk moment.

Er zijn drie verschillende pakketten samengesteld, voor een konijn, puppy of kitten. Na de bestelling op beste-start.nl, kan het pakket binnen twee weken gratis worden afgehaald bij de dichtstbijzijnde Welkoop winkel.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.