Home / archiefcentraal / dineke hendrikx waar is onze wimpel gebleven

dineke hendrikx waar is onze wimpel gebleven

Op 30 april 2010 werden de vlag en wimpel net zoals ieder jaar officieel gehesen tijdens de aubade. Een ontroerend moment voor de echte Oranjefans en zeker voor de Oranjevereniging, want de wimpel is voor hen van onschatbare waarde.

Deze werd namelijk in 2008 door de burgemeester aangeboden namens Koningin Beatrix, ter ere van het 50 jarig jubileum van de Oranjevereniging Ommen. “Na afloop van de aubade bleek de wimpel verdwenen”, aldus Dineke. “Het schijnt dat zich iemand zich bij Oldenhaghen heeft gemeld en daar heeft gezegd dat hij namens de Oranjevereniging de wimpel kwam halen. Deze is toen meegegeven, maar nooit bij het bestuur terecht gekomen. Dus we hebben het nakijken.”

Wie weet waar de wimpel is gebleven kan dit melden via redactie@vechtdalcentraal.nl

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.