Home / archiefcentraal / de stuwzangers vieren 10 jarig jubileum

de stuwzangers vieren 10 jarig jubileum

De Stuwzangers uit Vilsteren viert op Tweede Pinksterdag haar 10-jarig jubileum met een grandioos spektakel. Het Shantykoor doet het goed en is populair op festivals in de regio. Ze zijn onder meer te beluisteren op het festival in Nijverdal op 21 mei, op de Donderdag Meppeldag op 4 juni, het Muzikale Landleven Luttenberg op 26 juni en in Woudenberg op 3 september.

Dat het Shantykoor succesvol is blijkt dat het gezelschap gaat optreden in Urk, naar aanleiding van het optreden in de ‘Imminkhoeve’ in Lemele afgelopen november. Maar ook vele optredens zijn voor het komende jaar alweer gepland. Er wordt dan ook aangeraden om niet te lang te wachten met het boeken voor een optreden van een feest of festival..

De groep heeft inmiddels een uitbreiding ondergaan van enkele accoreonisten: Jannes Kleene, Jan Noot en Gerie Vernhout. Ook nieuw is de gitarist Henk Slettenhaar en de drummer Jan Meyer maakt de groep compleet. Het koor wordt begeleidt door de Heinose dirigent Flip Jonkman. De Stuwzangers repeteren iedere woensdagavond vanaf 20.00 uur in het Parochiehuis in Vilsteren.

Meer nieuws en optreden op www.destuwzangers.nl

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.