Home / archiefcentraal / dalfsenaar vermoedelijk vermoord op filippijnen

dalfsenaar vermoedelijk vermoord op filippijnen

Richard Endeman (49) uit Dalfsen is omgekomen op de Filippijnen. De politie vermoedt dat de eigenaar van een meubelstoffeerderij daar vermoedt dat het om een misdrijf gaat. Hij zou om het leven gebracht zijn door twee kogels in zijn hoofd.

Endeman was eigenaar van een meubelstoffeerderij in Dalfsen. Waarnemend burgemeester Willem Urlings is vrijdag door de politie op de hoogte gebracht van de dood van Endeman. De man was op vakantie op de Filippijnen. Hij werd dood gevonden in de buurt van zijn hotel.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.