dagvaarding tegen dure renovatie

Een aantal bewoners van serviceflat De Stadshaghen in Ommen eist bij de rechter vernietiging van het besluit tot renovatie.

Hun gezamenlijke Advocaat Rappa uit Hardenberg heeft gisteren bij de rechtbank een dagvaarding ingediend. Begin volgende maand zal de zaak dienen, verwacht Rappa. “We eisen dat het bestuur van de coöperatie alle activiteiten rondom de renovatie stillegt.”

Volgens de protesterende bewoners is de beslissing tot de dure renovatie (2,7 miljoen euro) erdoor gedrukt door het bestuur. “Er is nooit serieus gekeken naar het aanbod van woningcorporatie De Veste aan de bewoners om de appartementen over te nemen, waarbij De Veste de kosten van renovatie zou betalen.”

Tjeerd Zaaijer, Gerdien van der Schoor en Jaap Fransen spreken namens de vereniging van verontruste bewoners Stadshaghen. “Het bestuur heeft een rommeltje gemaakt van de financiële huishouding”, vindt Fransen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.