Home / archiefcentraal / dagvaarding tegen dure renovatie

dagvaarding tegen dure renovatie

Een aantal bewoners van serviceflat De Stadshaghen in Ommen eist bij de rechter vernietiging van het besluit tot renovatie.

Hun gezamenlijke Advocaat Rappa uit Hardenberg heeft gisteren bij de rechtbank een dagvaarding ingediend. Begin volgende maand zal de zaak dienen, verwacht Rappa. “We eisen dat het bestuur van de coöperatie alle activiteiten rondom de renovatie stillegt.”

Volgens de protesterende bewoners is de beslissing tot de dure renovatie (2,7 miljoen euro) erdoor gedrukt door het bestuur. “Er is nooit serieus gekeken naar het aanbod van woningcorporatie De Veste aan de bewoners om de appartementen over te nemen, waarbij De Veste de kosten van renovatie zou betalen.”

Tjeerd Zaaijer, Gerdien van der Schoor en Jaap Fransen spreken namens de vereniging van verontruste bewoners Stadshaghen. “Het bestuur heeft een rommeltje gemaakt van de financiële huishouding”, vindt Fransen.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.