cursus glasfusing van start in witharen

Glasfusing is een techniek waarbij stukjes of repen glas van dezelfde of verschillende kleuren samengevoegd worden door ze gedeeltelijk te versmelten bij een temperatuur van ongeveer 800 º C. Tijdens de cursus maakt men onder begeleiding een werkstuk. Daarnaast leert men tijdens deze cursus ook zandstralen en glas graveren.

Het is ook mogelijk een workshop te volgen in één dagdeel van drie tot drie en een half uur. Zo’n workshop is niet alleen geschikt voor volwassenen, maar kan ook voor bijvoorbeeld een kinderfeestje. De kosten voor de cursus bedragen 170 euro. De kosten voor de workshop zijn 47,50 euro. De cursus en workshops worden gegeven in het atelier Wiepocreatief aan de Balkerweg 47 in Witharen.

Meer informatie en een aanmeldingsformulier staat op www.sjacks-ambachten.nl. Ook kan men contact opnemen met Sjack Postma, 0523-676050, 06-20286977of info@sjacks-ambachten.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.