Home / archiefcentraal / creatief schilderen in vechtgenotenhuis ommen

creatief schilderen in vechtgenotenhuis ommen

Het Vechtgenotenhuis biedt de mogelijkheid om op vier dinsdagavonden creatief te gaan schilderen onder leiding van Gerda Becker-Huisman. Creatief schilderen is een ‘ontdekkende’ manier om jezelf beter te leren kennen. Je hoeft niet te kunnen tekenen of schilderen om mee te mogen doen, iedereen schildert op zijn of haar eigen unieke manier en dat is vanzelf goed!

De eerste avond is op 17 januari. De overige schilderavonden vinden plaats op 24 januari, 7 en 14 februari. Op 28 februari is er een eventuele inhaalavond. Het schilderen begint om 19.30 uur, met een inloop vanaf 19.15 uur en de avond eindigt om 21.30 uur. Er is koffie en thee. De kosten voor vier avonden bedragen 60 euro per persoon, inclusief het materiaal.

Vechtgenotenhuis, voor (ex) kankerpatiënten en hun naasten, Beerzerweg 5, Ommen. Website: www.vechtgenoten.nl, telefoonnummer: 06-39032263, e-mail: vechtgenoten@live.nl.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.