connexxion travel rijdt op huishoudbeurs

De Huishoudbeurs vindt van 12 tot en met 20 februari plaats in de RAI Amsterdam. ‘Onze touringcars staan klaar om alle bezoekers, jong en oud, vanaf slechts € 9,50 naar Amsterdam te vervoeren’, vertelt woordvoerder van Connexxion Travel Hendri Beltman. ‘Hebben bezoekers nog geen entreebewijs? Dan kunnen wij dit uiteraard ook regelen.’ Er zijn dertig opstapplaatsen verspreid door heel Nederland. ‘Zo is de Huishoudbeurs voor iedereen goed bereikbaar. Op onze website www.connexxiontravel.nl is te zien waar onze bussen bezoekers ophalen.’

Connexxion Travel is bekend met het vervoer rondom grootschalige dagtochten. ‘Afgelopen zomer hebben we bijvoorbeeld duizenden mensen naar Sail Amsterdam vervoerd en in december reden honderden touringcars naar de kerstmarkten in Nederland, België en Duitsland’, aldus Beltman. ‘We rekenen erop dat de Huishoudbeurs weer net zo’n groot succes wordt!’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.