Home / archiefcentraal / burgemeester kok gaat sprookjes vertellen

burgemeester kok gaat sprookjes vertellen

Hij gaat voorlezen uit het grote sprookjesboek van de Efteling. Voor de leerlingen van groep 1 tot en met 4 leest hij het sprookje De Kikkerkoning voor. De leerlingen van groep 5 tot en met 8 krijgen het sprookje De nieuwe kleren van de keizer te horen.

Natuurlijk is er ook nog even tijd om de burgemeester wat vragen te stellen. De activiteit wordt georganiseerd in het kader van het nationale voorleesontbijt. De kinderen ontbijten die dag dan ook op school.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.