Home / archiefcentraal / boslustleerlingen bezoeken bernas hairfashion

boslustleerlingen bezoeken bernas hairfashion

De theorie en praktijkgroep van het VSO van de Boslustschool in Ommen is op dit moment bezig met de module verzorging. Uiteraard valt haarverzorging daar ook onder. En waar leer je dat beter dan in de praktijk. Daarom nodigde Berna deze klas uit in haar gelijknamige kapsalon om alle facetten van haarverzorging nog eens onder de loep te nemen.

Op vlotte wijze vertelde Berna hoe het in de kapsalon in zijn werk gaat en liet alles aan de leerlingen zien. Dat de leerlingen al aardig wat kennis hadden opgedaan bleek wel uit de opmerkingen als: “wist je dat een aap minder haar heeft dan een mens” of “je moet je haar wassen anders wordt het vet van de talgkliertjes”. Maar het bleef niet bij kijken, praten en luisteren.

Berna en haar assistent Monique gaven alle leerlingen een VIP-behandeling. Laura beet het spits af met een wasbehandeling en liet het daarna netjes föhnen. Amanda en Meriam, volgden al snel door hun lange haren te stylen met een stijltang. Jacqueline en Kimberley daarentegen gingen voor romantische krullen. De jongens werden van een stoere look voorzien met behulp van gel en wax. Als waardige modellen verlieten ze de kapsalon.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.