Home / archiefcentraal / bijzondere feestavond usv

bijzondere feestavond usv

Dit keer is er door de actieve evenementencommissie van de vereniging gekozen voor het thema “sprookjes”. Roodkapje, Sneeuwwitje en de zeven dwergen, Robin Hood, Pinokkio, Alice in Wonderland; Sjakie en de Chocofabriek, USFee, Feyenoord met de kampioensschaal, noem ze maar op. Ze waren allen van de partij.

Na een succesvol optreden van het komische cabaretgezelschap Mierimar en een grote verloting was het de showband Chameleon uit het Achterhoekse kerkdorp Gelselaar die voor een spetterende muzikale invulling van de rest van de avond zorgde. Het bleef dan ook tot in de kleine uurtjes uiterst gezellig op de dansvloer en in de feestzaal.

Lees ook

Overijsselse Golfkampioenschappen in Ommen groot succes

OMMEN – Op Hooge Graven Golfclub Ommen werden 3 oktober de Overijsselse Golfkampioenschappen gehouden. Door …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.