bijzondere feestavond usv

Dit keer is er door de actieve evenementencommissie van de vereniging gekozen voor het thema “sprookjes”. Roodkapje, Sneeuwwitje en de zeven dwergen, Robin Hood, Pinokkio, Alice in Wonderland; Sjakie en de Chocofabriek, USFee, Feyenoord met de kampioensschaal, noem ze maar op. Ze waren allen van de partij.

Na een succesvol optreden van het komische cabaretgezelschap Mierimar en een grote verloting was het de showband Chameleon uit het Achterhoekse kerkdorp Gelselaar die voor een spetterende muzikale invulling van de rest van de avond zorgde. Het bleef dan ook tot in de kleine uurtjes uiterst gezellig op de dansvloer en in de feestzaal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.