Home / archiefcentraal / baby elize eerste baby 2011

baby elize eerste baby 2011

Baby Elize Nadia Hermes is, volgens het Röpcke-Zweers Ziekenhuis, de eerste baby dat geboren is in het nieuwe jaar. Ze zag het levenslicht op 1 januari 2011 om 01.45 uur. Elize uit Coevorden had geen haast. Ze werd net vóór kerst verwacht, maar schijnbaar vond ze dat nog wat te vroeg. Bij de geboorte woog ze 3510 gram en was ze 50,5 cm. Ze is de tweede dochter van het gezin Hermes. Moeder en kind maken het uitstekend.

Mevrouw Hermes is één van de eerste vrouwen die is bevallen in de nieuwe kraamsuites van het Hardenbergse ziekenhuis. Dit zijn verloskamers die de sfeer van thuis oproepen, maar de veiligheid bieden van alle professionele zorg onder handbereik. Partners kunnen hier bij hun vrouw blijven slapen. Als de bevalling voorspoedig is verlopen, vertrekken moeder, kind en partner de volgende dag vanuit deze kraamsuite weer naar hun eigen huis.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.