Home / archiefcentraal / auto beschadigd na aanrijding op parkeerterrein

auto beschadigd na aanrijding op parkeerterrein

Er ontstond daarbij schade aan het linkervoorportier van de auto. Door de eigenaar van de auto werd deze schade in eerste instantie niet opgemerkt maar toen zij ging rijden, waaide er vermoedelijk een papier onder de ruitenwissers vandaan. Het papiertje werd niet meer terug gevonden.

De politie is op zoek naar getuigen van dit voorval of naar de persoon die het papiertje onder de ruitenwissers van de auto heeft gedaan. Dus, was u betrokken bij de aanrijding, heeft u iets gezien of heeft u een papiertje onder de ruitenwisser van de genoemde auto gedaan? Neemt u dan contact op met de politie op telefoonnummer 0900-8844.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.