anwb titel voor camping de kleine wolf

Camping De Kleine Wolf uit Ommen heeft de titel ANWB Kindercamping van het Jaar 2011 vooral te danken aan “het fantastische recreatieteam, het heerlijke eten en het geweldig leuke zwembad”, zei directeur Arjel Woudstra van de ANWB tijdens de prijsuitreiking. Zijn organisatie schakelde voor deze verkiezing 1400 kinderinspecteurs in. Uit de tien campings waarop het meest was gestemd werden de vier nominaties geselecteerd.

Voor de titel waren vier campings in de race. Naast de winnaar waren dat camping Møns Klint in Borre, Denemarken, camping RCN Le Moulin de la Pique in Belvès, Frankrijk en camping t Schinkel in het Nederlandse Hoenderloo. Uit de rapportages blijkt dat kinderinspecteurs het zwembad en het animatieteam het leukst aan een camping vinden.

De verkiezing van ANWB Kindercamping van het Jaar is dit jaar voor het eerst georganiseerd. Het oordeel van kinderen kan voor kamperende gezinnen steeds vaker meewegen in de keuze van een camping, verwacht ANWB.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.