Home / archiefcentraal / alpha cursus dalfsen

alpha cursus dalfsen

Men kan er terecht voor het houden van een goed gesprek of om nieuwe mensen te ontmoeten. Verder kan de cursus gebruikt worden om de basis op te frissen en/of meer wil weten over het geloof. Voor iedereen die denkt dat er meer is tussen hemel en aarde, is ook van harte welkom. De cursus begint op 3 februari.

Op 27 januari, om 19.45 uur, is er een voorlichtingsavond in Kerkelijk Centrum De Overkant, Kerkplein 22, Dalfsen. Op die locatie wordt ook de cursus gehouden. Aanvang van de cursus is om 19.00 uur met een warme maaltijd. Informatie en opgave: 433332 of pgdalfsen@hetnet.nl

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.