Home / archiefcentraal / 6 jarige domingo vindt gastgezin in lemele

6 jarige domingo vindt gastgezin in lemele

Domingo is een 6-jarige reu, mix Bassett. In het begin was het duidelijk dat Domingo het zwaar heeft gehad. Alles was onwennig, het leven in een huis, regels, mensen ontmoeten, maar bij Domingo is de knop omgegaan. Hij geniet van het samenzijn met zijn mensen, wandelingen vindt hij heerlijk net zoals aandacht en aangehaald worden. Domingo is kalm, afwachtend, maar als hij je kent dan is het zachtaardige en vriendelijke hond.

Daarnaast biedt SOS Strays meer honden ter adoptie aan die tijdelijk in gastgezinnen in andere delen van Nederland en België verblijven. Mocht je gastgezin willen worden of op andere wijze SOS-Strays kunnen helpen, kun je je melden op de website.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.