Home / archiefcentraal / 37 nieuwe hondentoiletten in dalfsen

37 nieuwe hondentoiletten in dalfsen

Lemelerveld krijgt er zeven hondentoiletten bij. Het dorp, dat op dit moment voorzien is van twee hondentoiletten, krijgt dus meer ruimte om honden uit te laten. De zeven toiletten zijn onderdeel van een totaal van 37 nieuwe hondentoiletten in de volledige gemeente Dalfsen.

Aanstaande vrijdag plaatst wethouder Klaas Agricola het eerste nieuwe hondentoilet in de gemeente Dalfsen, aan de Schweizerstraat. Hier wordt hij bijgestaan door Janke van Lenteren, initiatiefneemster van een groep hondenbezitters die zich verzet tegen het bestaande hondenbeleid van de gemeente Dalfsen.

In 2011 worden er 27 van de totaal 37 nieuwe hondentoiletten gerealiseerd.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.