Home / archiefcentraal / zomerse taferelen op de kerstmarkt

zomerse taferelen op de kerstmarkt

Wie de afgelopen week boodschappen heeft gedaan op de Grote Markt in Nieuwleusen heeft zeker wel gezien dat er een grote blauwe kubus staat voor het plein. Deze kubus staat er in het kader van jij en Overijssel, de klimaatverandering.

Is dit hoe Nieuwleusen erbij ligt wanneer de klimaatverandering doorzet? Of houden we juist daar droge voeten? Laat je informeren én laat die ludieke strandfoto maken. Meer informatie is te vinden op www.jijenoverijssel.nl

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.