zetpc nieuwleusen zwemt deel twee van swimkick

Manon Compagner begon voor Nieuwleusen aan de 50 meter vrije slag. Zij zwom een dikke PR met een tijd van 43.06 en werd tweede. Marieke Kragt zette 50.98 neer. Mirjan Tempelman een tijd van 41.86 en Laura Compagner zwom ook een PR met een tijd van 35.23. Ook zij werd tweede maar dan bij de oudere jeugd.

Na de pauze was het weer de beurt aan Manon Compagner die op de 50 meter rugslag de klok liet stoppen bij 53.66. Ze werd wederom tweede op deze afstand. Daarna was de 100 meter wisselslag aan de beurt. Marieke kreeg dis VC achter haar naam. Ook Mirjan Tempelman kreeg dis SK achter haar naam. Laura Compagner werd derde met een PR van 1.31.64.

Als laatste werd de 4X 50 meter schoolslag estafette gezwommen. Mirjan, Manon, Marieke en Laura zwommen deze afstand goed waren niet sterk genoeg voor de tegenpartij en werden vijfde met een tijd van 3.52.02.

De volgende wedstrijd is op 29 januari en wordt ook gezwommen in de Tijenraan te Raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.