zaalvoetballers winnen met dubbele cijfers

Voor ZVO/Schutte Informatisering begon vol goede moed aan de wedstrijd, en de score werd al snel geopend door de gebroeders Tip, 0-1 Harm Jan, 0-2 Koen. ESA kwam terug tot 2-2 maar Harm Jan antwoorde direct daarop met de 2-3 en 2-4. ESA scoorde nog eenmaal voor rust. De ruststand was 3-4

in het voordeel van ZVO/Schutte Informatisering. De wedstrijd was nog niet gespeeld.

De tweede helft werd scherp begonnen en ZVO/Schutte Informatisering liep snel uit naar een 3-8 voorsprong door doelpunten van Stefan Buitenhuis, Martijn Wassing en tweemaal Koen Tip. ZVO/Schutte liet in deze sportieve wedstrijd de teugels hierna even vieren en liet ESA bijna terugkomen in de wedstrijd.

Bij 6-8 werd de druk weer opgevoerd en vanaf dat moment begonnen de balletjes weer goed te vallen voor ZVO/Schutte Informatisering. De spelers bleven gretig en waar het de vorige wedstrijden net niet lukte om in de dubbele cijfers te eindigen lukte diat deze avond wel door nog twee doelpunten van Leon Makkinga en de vierde van Koen Tip. Eindstand 6-11 en opnieuw drie punten mee naar Ommen.

De eerste seizoenshelft zit erop en met een 4e plaats halverwege is er in het nieuwe jaar nog van alles mogelijk. Woensdag 19 Januari staat de topper tegen Sparta Nijkerk op het programma. De wedstrijd begint om 20:15uur in de Carrousel te Ommen.

Woensdag 22 december komt het 1e team van ZVO/Schutte Informatisering nog in actie tijdens het eigen ZVO/Schutte Informatiserings toernooi. Het voorbereidingstoernooi voor de veldvoetballers op het

welbekende Protos Weering Toernooi. Deze avond komen sv Nieuwleusen, OZC, Marienberg, Bergentheim en Hardenberg’85 op bezoek in Ommen. Het toernooi begint om 19.00 uur in de Carrousel en de toegang is gratis.

Kijk voor meer informatie en het actuele wedstrijdprogramma van zaalvoetbalvereniging ZVO/Schutte Informatisering op www.zaalvoetbalommen.nl. of volg het 1e via TWITTER op ZVO1.